27-годишния варненец е с висящи дела за кражби, грабеж и

...
27-годишния варненец е с висящи дела за кражби, грабеж и
Коментари Харесай

Граждани заключиха крадец на терасата си тази сутрин във Варна

27-годишния варненец е с висящи каузи за обири, обир и непозволено изтегляне на пари от банкова карта

В 05:45 ч. тази заран (29.05.2020 г ) е обявено, че незнайно лице е заключено от жители на тераса на 3-я етаж на къща в централната част на Варна. Полицейският екип, който незабавно отишъл на мястото, задържа лицето, което оказало мощна опозиция при задържането.

При обиск в него са открити 2 смарт телефона, детски смарт часовник, брачна халка на пострадал, живеещ на адреса, както и дребна сума пари.

При огледа на мястото са открити, приготвени за изнасяне, 2 раници на пострадалите, в които са били сложени 2 преносимия компютър, айпад и таблет и 4 каски за велосипедисти, също благосъстоятелност на живеещите на адреса.

Материалите по случая са докладвани на прокурор при ВРП, формирано е бързо полицейско произвеждане, на лицето е повдигнато обвиняване и с разпореждане на наблюдаващ прокурор е арестуван за период до 72 часа. Мъжът е арестуван по-малко от 24 часа след освобождението му от районно ръководство във Варна, където против него е формирано е бързо полицейско произвеждане за кражба от магазин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg