27-годишната психоложка от Калояново - Антония Лукова, която предизвика катастрофата

...
27-годишната психоложка от Калояново - Антония Лукова, която предизвика катастрофата
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Изплува мръсна тайна за хитрата психоложка, вкарала 8 души в болница в Пловдивско!

27-годишната психоложка от Калояново - Антония Лукова, която провокира злополуката с 8 ранени на пътя сред пловдивските села Граф Игнатиево и Труд, неведнъж е била залавяна зад кормилото с дрога или използвала алкохол, оповестиха източници за БЛИЦ.

Младата дама даже известно време е била с отнета брошура поради следващо нарушаване на пътя. По информация на БЛИЦ, проверяващите са се добрали до записи от камери, които са били инсталирани в близки до мястото на злополуката здания. На тях се вижда, че предишният ден, Лукова провокира злополуката със своята кола и опустошава още два автомобила. Вижда се по какъв начин младият мъж, с голяма черна коса и огромна черна брада идва с такси от посока Пловдив, слиза от жълтата кола и сядайки на мястото на водача имитира че той е лидерът.

Малшанс обаче съпътства психоложката, защото пробата за опиати демонстрира, че нейният другар е бил дрогиран. Все още няма безапелационна изясненост дали и тя е била използвала алкохол и дрога в този миг, само че жертви на мелето описаха пред БЛИЦ, че младата жена е отишла до една от ударените коли и е споделила на ударената лидерка - " Моля ви не казвайте, че аз съм карала колата, тъй като родителите ми са доста строги ".

Очаква се през днешния ден полицията в Пловдив да излезе с изказване по скандалния случай. Пред БЛИЦ Антоанета Тенева, майката чиито двама сина пострадаха при удара, провокиран от психоложката, сподели, че огромният й наследник не е добре. Имал мощни болки в гърдите и през днешния ден ще го карат още веднъж в болница на обзор. И дребният и огромният наследник на тенева към момента са уплашени от непредвидения удар на тяхната кола. Тенева и другото ударено семейство от село Дълго поле към този момент са заели юристи и ще съдят Антония Лукова.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР