27-годишната Елизабет Живкова се сгоди за италианец.Най-големият подарък, който красавицата

...
27-годишната Елизабет Живкова се сгоди за италианец.Най-големият подарък, който красавицата
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Живков стяга сватба с италианец - slava.bg

27-годишната Елизабет Живкова се сгоди за италианец.

Най-големият подарък, който хубавицата получила за рождения си ден предходната година, е предлагането за брак от приятеля си италианец, чието име към този момент се пази в загадка.

В момента Елизабет живее в Италия и работи за фешън къща там. Именно пристрастеността към модата я срещнала с бъдещия й брачен партньор.

Момичето е щерка от втория брак на Владимир Живков след Маруся – с Валя. За Елизабет се знае малко, защото е отвън обсега на общественото внимание. От вуйна си Жени Елизабет наследява пристрастеността си към модата. Завършила е Американския лицей в София. След това отпътува за Лондон, където е призната да следва фешън дизайн в лондонския филиал на влиятелния институт Марангони. Благодарение на качествата си Живкова е видяна от международна дизайнерска къща и съумява да изкара стаж при Алекзандър Маккуин.

Не се знае дали младоженците възнамеряват сватбата да бъде на Ботуша или в България. Предвид влошеното здравословно положение на Владко Живков той надали би могъл да лети до друга страна, с цел да види дъщеря си като младоженка. Самата Елизабет признава, че е раздрана сред Милано и София, където са нейните родители.

Въпреки драмите в фамилията, тя е в отлични връзки със своя полубрат Тодор Живков-младши, който е наследник на Владко от първата му жена Маруся и живее в Съединени американски щати, написа Ретро. Той ще бъде измежду първите поканени на сватбата й и за първи път ще има опция да се види със своя татко, с който са прекъснали връзка от дълго време.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР