27-годишна порнозвезда взриви пилотния епизод на новия сезон на Хелс

...
27-годишна порнозвезда взриви пилотния епизод на новия сезон на Хелс
Коментари Харесай

Актриса е от филми за възрастни и влезе в Hell`s Kitchen

27-годишна порнозвезда взриви пилотния епизод на новия сезон на " Хелс Китчън "!

Владимира от Бургас работи като преводач в съда в Барселона, което редом съчетава с розовата специалност. Докато денем бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални проблеми в храма на Темида, в дребните часове се впуска в горещи подиуми за възрастни пред камера.

Страстните подиуми +18 Владимира стартира като на смешка, като в началото снима любителски фотоси видеа в еротична онлайн платформа. След това е видяна от продуценти в порно промишлеността и я канят да продължи професионално в сектора.

Наред с това се оказва, че нашенката е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца.

В Hells`Kitchen Владимира се появи с розова коса и незабавно прикова вниманието на останалите участници и изключително на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен тим на Челси в Лондон, където живее.

Двамата незабавно се заговориха, а Чоткин, който е ерген и си няма другарка, явно прояви интерес към освободената дама. Но когато чу, че си пада по дами и има сериозна другарка от 5 години, ченето му за малко да падне.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР