27-годишна Наташа Басет, която се среща с ексцентричния милиардер Илон

...
27-годишна Наташа Басет, която се среща с ексцентричния милиардер Илон
Коментари Харесай

Новото гадже на Илон Мъск: Паднах си по ума му, не по парите /снимки/

27-годишна Наташа Басет, която се среща с ексцентричния милиардер Илон Мъск, споделя, че си е паднала по мозъка на 50-годишния визионер, и това какъв брой "голям мозък е ", а не по банковия му баланс.
Австралийската актриса Басет беше снимана предходната седмица по какъв начин слиза от самолета на Мъск "Gulfstream " в Лос Анджелис, а осведомени настояват, че се срещат малко откакто той се раздели с дългогодишната си обич, певицата Граймс, от която е последното му дете, от общо шест, написа "Daily Mail ".
Нейни другари я хвалят: "Тя е прелестна и може да си избере, който желае мъж, само че споделя, че обожава Илън, тъй като той е "толкова интелигентен и забавен ".
Актрисата ще се появи в ролята на първата другарка на Елвис Пресли, Дикси Лок, в идния биографичен филм за живота на именития Крал на рокендрола. Тя също играе Бритни Спиърс в телевизионна поредност. Магнатът, притежател на "Tesla " и "SpaceX " има едногодишен наследник на име X AE A-Xii от 33-годишната Граймс. Двамата се разделиха преди 5 месеца.
Той има петима сина от първата си брачна половинка, писателката Джъстин Мъск, и два пъти се дами и се развежда за английската актриса Талула Райли.
"Наташа работи интензивно върху кариерата си и до момента в който Илон се държи много хладно по отношение на това, че връзката им е обществена, той доста поддържа желанието й да стане известна сама със лични старания, а освен като другарка на Илон ", издават още близки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР