27-годишен мъж се призна за виновен по повдигнато му от

...
27-годишен мъж се призна за виновен по повдигнато му от
Коментари Харесай

Наказаха с пробация млад мъж, обрал монетни апарати на автомивка във Варна

27-годишен мъж се призна за отговорен по повдигнато му от прокуратурата обвиняване за осъществена в изискванията на продължавано закононарушение кражба на непознати движими движимости. През кратковременен интервал от време, с няколко обособени действия от 16/17  до 23 януари 2021 година, от четири броя монетни апарати, ситуирани на автомивка за самообслужване във Варна, подсъдимият лишил пари на обща стойност 178 лв., които са регистриран оборот в монетниците за съответните дни, оповестиха от пресслужбата на съда. 

27-годишният мъж е осъждан. До привършване на правосъдното разследване в първоинстанционния съд откраднатите средства са били върнати и вредите са възобновени. Съгласно параметрите на постигнатото сред страните и утвърдено от Варненския областен съд съглашение, на подсъдимия бе наложено наказване " пробация “. 

За период от 8 месеца той предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично, както и на наложителни периодически срещи с пробационен чиновник. По силата на постигнатото съглашение, в тежест на подсъдимия са и направените по делото разходи.  Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР