27 000 са легално декларираните абонати. При акцията на ГДБОП

...
27 000 са легално декларираните абонати. При акцията на ГДБОП
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Има кабелни оператори с по 80 наказателни постановления за пиратство

27 000 са легално заявените клиенти. При акцията на ГДБОП е открито, че над 700 000 клиенти са гледали 60 стратегии, без това да бъде заявено от операторите. Да се приказва за принуда в тази ситуация е неуместно. Важно е феновете да знаят, че техните пари се крадат. Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов в предаването " Плюс - Минус " по Нова телевизия, написа Novini.bg. Думите му са във връзка разрушената скица за пиратско разпространяване на телевизионни канали.

``
реклама

„ Това е продажба на непозната благосъстоятелност на крадена движимост и го продаваш, а по-късно слагаш парите в личния си джоб “, посочи той.

„ Изведнъж в България се усетихме, че има сходни незаконни схеми. Това пречи на вложенията и развиването на малките екрани “, разяснява издателят доктор Пламен Иванов.

„ Има компании и кабелни оператори с по 80 наказателни постановления за пиратство, които не отварят на полицията и не престават активността си “, разкри Харизанов. Той изрази вяра тази акция да даде резултат.

„ Глобални корпорации са пострадали от това пиратство “. „ Закони има, въпросът е по какъв начин се ползват “, уточни Иванов.

Харизанов добави, че има пропуски в регулацията на този тип активност. „ Има безучастие от страна на Комисия за контролиране на известията (КРС). Те не са дейната страна и не ревизират дали се заплаща за броя на действителните клиенти или единствено някаква алегорична цена “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР