26 лунен ден започва от 03:58ч на 30 май до

...
26 лунен ден започва от 03:58ч на 30 май до
Коментари Харесай

Днес е 26-ти лунен ден: един от най-опасните и критични дни

26 лунен ден стартира от 03:58ч на 30 май до 04:23ч на 31 май.

Това е един от рисковите сериозни дни. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Увеличава се агресивността.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

 луна Istock

През този ден не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре.

Сега хората са склонни към неуместно и безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време отделете да почивате и да не хабите силите си. Не се предлага физическото натоварване.

Ако желаете да разберете какво значат вашите сънища, проверете ТУК >>>

Още:
Кои са трите зодии, родени за обич? Звездите трансформират ориста ни на всеки 28 години Кои са 5-те най-опърничави и инатливи зодии За какво е роден всеки знак от зодиака?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР