26 лунен ден от 03:45 часа на 10 юни до

...
26 лунен ден от 03:45 часа на 10 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 10 юни 2017 година

26 лунен ден от 03:45 часа на 10 юни до 04:15 часа на 11 юни

Денят е знак на мъдрост, само че мъдрост, която не донася изгода на индивида, а го предизвика да се ласкае от личните си достижения.

Трябва да сме оптимално деликатни при общуването с други хора.

Не се суетете, не проявявайте щестлавие и надменност. Ако е допустимо, изцяло да се откажете от дейна активност, предлага се отмора и пост и самоограничение от полови развлечения. Нищо ново да не се подхваща – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита и ще донесат единствено загуби и ущърб.

В този ден, по принцип се губят останки от силата в диалози, по тази причина бъдете деликатни към това кой ви хвали, кой ви кара да се лъжете в себе си и ви дава отговор с хвалебствие.

Днес към този момент можем да се съсредоточим върху своите стремежи и по какъв начин да си ги удовлетворим. Ще пожелаем да си подсигурим комфорт, удоволствия, и успокоение.

Вече няма да бъдем толкоз бързи, сприхави и спонтанни. Всичко ще го премисляме постепенно и няма да вземаме импулсивни решения. Това обаче ще е в наш плюс.

Неделя може да ви даде доста нови хрумвания и проекти за бъдещето, извънредно ексцентрични и новаторски, които в бъдеще че ви бъдат доста потребни и ще дадат своя резултат.

Възможно е да се поддадем на удоволствия, комфорт и успокоение. Но, в случай че решите да действате по някои ваши проекти, малко евентуално е всичко да върви без спънки. Затова, моят съвет е да се концентрирайте върху почивния ден, и да се отдадете на спокойни и релаксиращи действия.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР