26-годишният мъж, който застреля приятелката си и детето си, след

...
26-годишният мъж, който застреля приятелката си и детето си, след
Коментари Харесай

26-годишният мъж, който застреля приятелката си и детето си, е бил подал жалба за психически тормоз

26-годишният мъж, който простреля приятелката си и детето си, след което направи опит да се самоубие, е подал предишния четвъртък тъжба в полицията против 23-годишната жена за душевен тормоз. Убитата жена не е търсила полицията за отбрана от колегата си. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов на брифинг. Мъжът се споделя Викторио Александров. Други сигнали за проблеми в фамилията не е имало, споделиха от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

" Нямаме данни при нас да са подавани тъжби от страна на жертвата или от нейните родители. Имаме данни за подаден сигнал за душевен тормоз от причинителя към жертвата. Мисля, че в четвъртък предходната седмица е подаден сигнала в Пето районно. Той е ориентиран към Второ районно, защото там живеят. Извършителят е пуснал сигнал, че е унизен душевен от жертвата ", съобщи вътрешният министър. Той добави, че не са се водили договаряния сред 26-годишния мъж и служителите на реда, а при идването на чиновниците той е прострелял първо момиченцето, след това себе си. " Мотивите към момента са в развой на изясняване ", сподели Маринов.

Камери са снимали по какъв начин мъжът влиза в блока на жена си и след няколко минути напуща, тичайки с едногодишното им дете в ръце. До мястото, където тази нощ проверяващите откриха Александров и простреляното от него дете, той е стигнал с такси, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Йорданов: " Свидетелят твърди, че детето от самото начало е плакало. Мъжът е споделил, че има желание да се самоубие, само че детето би трябвало да живее ".

" По отношение на причинителя на действието ще бъдат подхванати съответните процесуално-следствени дейности, като привличане в качеството на обвинен. В момента, в който това е допустимо, от здравна позиция, във връзка с него ще бъде избрана най-тежката мярка за неотклонение, поради тежестта на осъщественото от него закононарушение ", сподели градският прокурор на София Емилия Русинова.

Викторио Александров е в болница без заплаха за живота. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР