26-годишният Фидел Лопес бе осъден на доживотен затвор за жестокото

...
26-годишният Фидел Лопес бе осъден на доживотен затвор за жестокото
Коментари Харесай

Мария промълви при оргазъм името на бившия си, новият ѝ любовник я уби след нечовешки истезания

26-годишният Фидел Лопес бе наказан на пожизнен затвор за жестокото ликвидиране на Мария Немет. Злодеят изтръгнал червата на новата си държанка, а по-късно натикал във влагалището ѝ бутилка и маша за коса, тъй като тя промълвила името на някогашния си по време на секс, оповестява Daily Mail.

Лопес се съгласил да признае виновността си едвам откакто бил застрашен със смъртно наказване. По време на приключилото в Съединени американски щати правосъдно дело се разбра, че през 2015 година Лопес умъртвил приятелката си, защото тя без да желае посочила името на някогашния си ухажор по време на секс с настоящия си подобен.

След убийството мъжът съм извикал полиция и съобщил, че на Мария ѝ прилошало след хард секс. Стражите на реда го заварили да плаче в банята над ваната с тялото на Мария.

Те обаче останали шокирани от голямото количество кръв, която била на всички места – във ваната, на стената и даже в шкафчетата. В тях служителите на реда разкрили и парченца човешко месо. В началото те предположили, че младата жена се е пробвала да направи аборт, само че специалистите опровергали тази версия.

Фидел Лопес първо отричал всички обвинявания и твърдял, че Мария сама е поискала да употребява бутилка по време на секса. Под опасност от смъртно санкции обаче той си признал всичко и получил доживотна присъда без право на предварително освобождение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР