26-годишната англичанка Софи, която, както информира вчера БЛИЦ, скочи от

...
26-годишната англичанка Софи, която, както информира вчера БЛИЦ, скочи от
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на младата хасковлийка Лора, полетяла от хотел в Слънчака. Балконинг или...

26-годишната англичанка Софи, която, както осведоми през вчерашния ден БЛИЦ, скочи от хотел в Слънчев бряг, е в доста тежко положение - безусловно сред живота и гибелта. Тя е в кома с тежка черепно-мозъчна контузия. Лекарите не дават гаранция дали ще се оправи, написа " Телеграф ". В момента я поддържат в медикаментозна кома.  Разследващите нищят аргументите за тежкия случай. Едната версия е, че Софи е злоупотребила с алкохол, евентуално и опиати. Не е изключено обаче да става дума и за трагичен случай.

Пострадалата англичанка е пристигнала на отмора три дни по-рано дружно с приятеля си. Мъжът обаче не бил в стаята, когато станала нещастието. Инцидентът със Софи обаче не е първият случай на балконинг за тази година, написа " Телеграф " и напомня мистериозната покруса с млада хасковлийка напролет.

Както БЛИЦ тогава заяви, още при започване на месец май смъртоносният балконинг по Черноморието взе първата си жертва. 30-годишната Лора от Хасково почина след полет от 5-ия етаж на апартаментен комплекс в западната зона на Слънчев бряг.

Случаят досега не е оголен. Българската е пристигнала, с цел да подготви фамилния апартамент за сезона, само че още на идната нощ съседи разкрили тялото и мъртво под терасата.

През предишното лято четирима туристи починаха след злощастен балконинг в курорта. В множеството случаи жертвите са паднали или скочили през терасите след голямо количество изпит алкохол и призната синтетична дрога.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР