26-годишната американка Нова Галакси страда от синдром на поликистозните яйчници,

...
26-годишната американка Нова Галакси страда от синдром на поликистозните яйчници,
Коментари Харесай

Жената-мъж: Бръснах си брадата 10 години, но всичко се промени, когато се влюбих в безполово същество

26-годишната американка Нова Галакси страда от синдром на поликистозните яйчници, заради което по лицето, корема, гърдите и гърба на момичето порастват прекомерно доста косми. В учебно заведение нейните връстници са се подигравали с нея, до момента в който една заран тя не решила да стартира да се бръсне.

 Фото: facebook.com/dirtyquartz
" Бръснах се всеки ден, преди да отида на учебно заведение. Изпадах в суматоха, единствено като си помислех, че съм си не запомнила бръсначката вкъщи, в случай че отивах да преспя при някой. Ставах рано сутринта и тичах в банята - не можех да си разреша приятелите ми да де видят с брада ", споделя Нова Галаксия.

 Фото: facebook.com/dirtyquartz

До 26-годишна възраст момичето се е срамувало от себе си, само че всичко внезапно се трансформирало, когато тя съумяла да срещне любовта - модел, който твърди за себе си, че не е нито от мъжки, нито от женски пол. Когато Аш разбрал/а за проблемите на Нова, той изобщо не бил/а отблъснат/а от това.
 Фото: Фейсбук.com/ashley.byrd
" Нова е невероятна, а аз одобрявам брадата ѝ. Естествено, хората хората ни гледат необичайно и ни съдят. Но не ми пука. Аз съм благополучен човек. Обичам своето момиче, нейната брада и живота си ", споделя Аш.  Фото: facebook.com/dirtyquartz

Любовта предиздвикала Нова да повярва в себе си и да бъде самата себе си. Тя се отказала от бръсненето и в този момент се грижи за брадата си благодарение на най-различни козметики. Тя признава, че това за нея е било мъчно, само че въпреки всичко е част от нея и в последна сметка тя решила да спре да се срами и да бъде щастлива.
 Фото: Фейсбук.com/ashley.byrd
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР