26-годишен мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями в

...
26-годишен мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями в
Коментари Харесай

Мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями скрит в колесника на самолет

26-годишен мъж оцеля при полет от Гватемала до Маями в събота, откакто се е скрил в купето на колесника на самолета, оповестиха чиновници, съобщи nytimes.com.

Полет 1182 на American Airlines от Гватемала Сити кацна на интернационалното летище в Маями малко след 10 часа сутринта в събота, съгласно Алфредо Гардуньо, представител на самолетната компания.

След като самолетът кацна, той „ бе посрещнат от правоприлагащите органи заради проблем със сигурността “, сподели господин Гардуньо в изказване. Авиокомпанията работи с правоприлагащите органи, сподели той, като отхвърли спомагателни мнения.

Митническата и гранична отбрана на Съединени американски щати обявиха, че нейните сътрудници са задържали 26-годишен мъж, „ който се опита да избегне откриването в купето на колесника на аероплан “, дошъл в Маями от Гватемала в събота сутринта. Мъжът, чието име не се оповестява, е откаран в болница за здравна оценка, заяви организацията.
„ Хората поемат изключителни опасности, когато се пробват да се скрият в затворени пространства като аероплан “, се споделя в изказване на организацията. "Този случай остава в развой на следствие. " Полицейското ръководство на Маями-Дейд, което има станция на летището, не отговори незабавно на претенции за коментар в неделя....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР