25-ото китайско изложение за високи технологии се провежда от 15

...
25-ото китайско изложение за високи технологии се провежда от 15
Коментари Харесай

Най-големият китайски технологичен панаир събра компании от цял свят

25-ото китайско ревю за високи технологии се организира от 15 до 19 ноември в Шънджън, южната китайска провинция Гуандун. Мотото на панаира тази година е „ Стимулиране на иновативност, повишение на качеството на развиване “. 4925 компании от над 105 страни и района ще вземат присъединяване на тазгодишното издание.

„ Този панаир е доста значим за нас, тъй като носи огромна опция за полските компании да показват своите артикули и услуги в софтуерния бранш “, сподели Моника Колпачинска, представител на Полската организация за вложения и търговия.

Джеймс Банфийлд, управител в английската Phantom Technology, съобщи, че неговата компания вижда голям капацитет за развиване на партньорства в бранша на технологиите за изкуствен интелект. „ Китай несъмнено основава голям брой положителни артикули в тази сфера. “

Китайско ревю за високи технологии е най-големият и авторитетен високотехнологичен панаир в Китай, който служи като значима платформа за отварянето на страната в бранша на науката и технологиите, насърчавайки обмена и съдействието сред другите страни и райони.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР