25% от българите не планират покупки по време на през

...
25% от българите не планират покупки по време на през
Коментари Харесай

Кризата удря пазара за Черния петък

25% от българите не възнамеряват покупки по време на през тази година, а като съществени аргументи показват недоверието си в пониженията и финансови усложнения. Това демонстрират резултати от анкета извършена сред 20 и 27 септември от платформа за цифрови предложения в България.

Над 80% от същата група респонденти обаче декларират, че биха пазарували, в случай че попаднат на преференциална оферта, въпреки да не са го възнамерявали авансово. Голяма част от тях показват, че мъчно биха реши каква сума ще изхарчат, тъй като бюджетът им зависи от промоциите, пишат от " Черноморски фар ".
свързани новини9756на 11.11.2019
Категорията черна и бяла техника измества от първото място облекла, обувки и аксесоари, които бяха най-предпочитани покупки по време на предходната година.

Допитването демонстрира, че близо 55% от потребителите декларират, че са пазарували и предходни години по време на акцията Черен петък.

С 8% повече от потребителите през 2020 година, а точно 34%, възнамеряват да пазарят както онлайн, по този начин и на място.

От анкетата се схваща, че 56% от респондентите ще заплатят своите покупки в брой, а останалите – посредством дебитна/кредита карта, банков превод или на погашение.

Сред разнообразието от артикули, които имат намерение да закупят потребителите, се открояват с изключение на черна и бяла техника и облекла, обувки и аксесоари, по този начин и спортни стоки; предмети за дома, градината.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР