25 лунен ден от 03:13 часа на 9 юни до

...
25 лунен ден от 03:13 часа на 9 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 9 юни 2017 година

25 лунен ден от 03:13 часа на 9 юни до 03:43 часа на 10 юни

Този лунен ден дава опция за познаване на мъдростта на живота, не за сметка на външната демонстрация на силите, а за сметка на работата, вътре в себе си, със своето подсъзнание.

Всеки човек има собствен интуиция – по този начин с вас беседва ангелът-хранител и в 25 лунен ден той се чува изключително добре. Най-важното изискване за неговото схващане е твърдата религия, в непрекъснатата еволюция на душата, в своето предопределение в живота.

Можете да се заемете с лечебно недояждане, да повишавате своята нематериалност. В този ден всички хора би трябвало да се чистят от шлаки – духовни и физически.

Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства единствено за това, че вие не изцяло изпълнявате своята задача, а в този живот ви е обещано и позволено повече в сравнение с вие вършиме. Сън, незабавно след среднощ може да се окаже оракулски и би трябвало да му се обърне внимание.

На моменти, денят може да даде доста комплицирани и напрегнати, конфликтни и непредсказуеми обстановки. Може да се случат прекомерно доста непланирани и неочаквани моменти, които ще ни изненадат, прелестно или не.

Общо казано, бъдете подготвени и готови за тези промени, които ще настъпят, и не се опасявайте от тях. Те ще слагат началото на един нов цикъл в живота ви.

В същото време, денят може да даде опция за по-голяма естетика и положителни страсти и усеща. Ще имаме опция тотално да превключим със старите и ненужни неща, и да ги премахнем от своя живот.

Денят опредено ще ни даде и позитивни моменти и сила. Много от нас ще преминат през огромни съществени промени, които след това ще донесат след себе си надграждащи обстановки.

Уязвима е главата и не трябва да се вършат интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се вършат никакви операции на ушите.

Добре е за процедури и интервенции на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР