25-годишният гонкаджия от неделя Марин Атанасов остава в ареста. Това

...
25-годишният гонкаджия от неделя Марин Атанасов остава в ареста. Това
Коментари Харесай

Наперена адвокатка скандално опита да омаловажи бруталното газене на закона от пияния Марин

25-годишният " гонкаджия " от неделя Марин Атанасов остава в ареста. Това реши Районният съд в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . По думите на отбраната на Атанасов - юрист Сузана Алекова, клиентът й не е спрял на стоп палката, тъй като се уплашил. Освен това съгласно нея не той е минал през крайници на служител на реда, а служителят на реда е ритнал гумата на колата, ръководена от Марин. Също по този начин злополуката станала, откакто колата му е била ударена странично от полицейския автомобил. Тя разяснява, че при тестът с дрегер е отчетоно 0.94 промила централизация на алкохол в кръвта на Марин. При здравното проучване обаче има разминаване, то демонстрира 0.62 промила.

" Медицинското проучване предстои на инспекция, с цел да се установ дали е направено по новата разпоредба. Трябва да се вземе поради и това, че при 0.10 разлика следва ново изкследване, което все още няма по какъв начин да се направи ", съобщи оше зашитничката на Атанасов.

Въпреки това съдът остави в ареста Марин Атанасов. Според магистратите има заплаха той да извърши закононарушение и да се укрие при мярка, друга от задържане под стража. Освен това е осъждан, и то още веднъж поради нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване в 3-дневен период пред Окръжен съд Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР