25-годишният Дарлан ще е 21-вият бразилец, който облича фланелката на

...
25-годишният Дарлан ще е 21-вият бразилец, който облича фланелката на
Коментари Харесай

Дарлан е 21-вият бразилец в Левски

25-годишният Дарлан ще е 21-вият бразилец, който облича фланелката на сините, отбелязва " Тема спорт ". Полузащитникът се причислява към сериозната бразилска колония в Левски - Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо.

През годините част от сънародниците му оставиха трайна диря при столичани, само че други се провалиха с гръм и тропот. Номер едно несъмнено е бразилецът Лусио Вагнер. Левият бек, който бе част от Синята приказка и достигането до 1/4-финал в УЕФА и груповата фаза на Шампионската лига през 2006 година. Той взе участие в цели 177 мача за Левски. Бе съществена част в оня състав на Станимир Стоилов и точно той най-често се нагърбваше с изнасянето на топката от отбраната към халфовете и нападателите.
 Отбор от Серия
Отбор от Серия " А " си хареса младеж на Левски

Емполи хвърли око на Антоан Стоянов

В любимци на почитателите се трансфораха и нисичките бразилци Жоазиньо и Зе Соарес. Фланговите нападатели бяха част от тима, спечелил последната купа през 2009 година.

Пионерът бе Леонидас Ферейра (3 мача без гол). В по-късен стадий Ривалдиньо - наследник на бразилската легенда Ривалдо, игра също на " Герена ". Той вкара единствено един гол, освен това от дузпа, в 14 дуела във всички шампионати за отбора. Дори и бразилецът, дошъл с най-голяма трансферна сума в Левски - Жеан Карлос, за който бяха платени към 1 милион евро, по този начин и не се наложи. Той остана единствено година в състава, като се разписа 8 пъти в 20 срещи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР