25-годишният чернокож мъж, убит от полицията в Охайо миналия месец,

...
25-годишният чернокож мъж, убит от полицията в Охайо миналия месец,
Коментари Харесай

Чернокож е убит с 46 куршума от полицията в Охайо

25-годишният негър мъж, погубен от полицията в Охайо предишния месец, е имал 46 огнестрелни рани и пострадвания по тялото.

Това разкри Би Би Си. Медията се базира на отчета от аутопсията

Съдебният доктор съобщи, че е невероятно да се разбере кой патрон е умъртвил Джейланд Уокър и какъв брой изстрела са били създадени .

Докладът идва два дни откакто стотици хора оплакаха гибелта му в град Акрон, който продължава да е в напрежение.

Длъжностните лица оповестиха комендантски час в петък вечер на фона на съвсем ежедневните митинги.

Според правосъдния доктор Уокър е получил съществени пострадвания на сърцето, белите дробове и артериите при стрелбата на 27 юни в град Акрон.

Джейланд Уокър е бил погубен при опит за прекъсване на пътно транспортно средство и бързо прераснал в към шестминутно гонене.

Властите настояват, че той е създал един-единствен изстрел 40 секунди след началото на преследването.

На фрагменти от полицейската камера се вижда по какъв начин Уокър, със ски маска, изскача от движещия се автомобил от страната на пасажера и се скрива на паркинга, където полицията открива огън по него от няколко страни.

Кадрите са прекомерно размазани, с цел да се дефинира тъкмо какво управляващите назовават " застрашителен жест " , който той прави, преди да бъде убит.

На шофьорската седалка на автомобила на Уокър полицията открива незареден револвер, един пълнител с муниции и брачен пръстен.

Първоначалните изводи демонстрират повече от 60 рани по тялото на Уокър. Съдебният доктор на окръг Съмит доктор Лиза Колер съобщи, че е " доста допустимо " един патрон да е предизвикал голям брой входни рани.

Осемте служители на реда, взели участие в стрелбата - седем от които бели, а един - негър - са в заплатен отпуск, до момента в който щатът Охайо организира следствие.

Местният им полицейски синдикат съобщи, че служителите на реда са считали, че са изложени на непосреден риск от съществено пострадване и са работили в сходство с образованието си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР