25-годишната манекенка Кендъл Дженър участва в проекта на Vogue Open

...
25-годишната манекенка Кендъл Дженър участва в проекта на Vogue Open
Коментари Харесай

Ето кой е най-лесният начин да се справите с паник атаките

25-годишната манекенка Кендъл Дженър взе участие в плана на Vogue Open Minded за психологично здраве. Тя познава казуса от първа ръка, тъй като от няколко години страда от обезпокоително разстройство.
„ Преди две или три години започнах да имам доста мощни пристъпи на суматоха. Спохождаха ме и на сън. Имах учестен пулс, не можех да вдишвам. Бях доста зле ”, споделя Дженър.
Кендъл означи, че е извънредно значимо да приказваме за това обществено: „ Колкото повече хора приказват за терзанията си, толкоз повече обществеността осъзнава, че това е същински проблем. Ако хората видят това, те ще могат да кажат: " Аз изпитвам същото. И в този момент знам по какъв начин се споделя! ", сподели тя.
Думите на Дженър незабавно се потвърдиха. Ползвателите започнаха да споделят сходни проблеми в мненията и благодариха на Кендъл, че приказва за това на глас.
„ Вече няколко години се боря с тежка тревога. Повечето хора нямат визия какъв брой изтощително може да бъде това. Много се веселя, че вършиме това! ”
„ Много е значимо! Благодаря ви, че говорите за това и повдигате сходни проблеми ”, поддържаха я нейни почитатели.
Други консуматори на мрежата обаче не споделят ентусиазма си и означават, че за диалог по толкоз значима тематика обявата е трябвало да притегли някой различен.
„ Защо не можаха да изберат някой по-сериозен от представителка на семейство Кардашиян? ”, възмутиха се те.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР