25-годишна моделка от Сидни, Австралия, е успяла да си спечели

...
25-годишна моделка от Сидни, Австралия, е успяла да си спечели
Коментари Харесай

Моделка облече толкова изрязан бански, че никой не забеляза уловката /снимки/

25-годишна моделка от Сидни, Австралия, е съумяла да си завоюва войска от 1,3 милиона почитатели с помощта на фигурата си.
Бела Лучия постоянно я демонстрира на фона на живописни плажове или други прелестни места. Но почитателите не се интересуват от нищо друго с изключение на от съвършените форми на хубавицата.
Този път момичето е снимано в банята, където театралничи пред огледалото, облечено в бански в цвят праскова. Размерът му е много непретенциозен и едвам прикрива тялото на моделката.
Но Бела отиде по-далеч и се поддава на новата фешън наклонност - тя е сложила облеклото наопаки, като е регулирала връзките. Феновете правят оценка този жанр на Бел, който единствено я прави още по-красива.
"Кралица ", Толкова хубав цвят... Вие също сте изумителна ". "Удивителна композиция от съвършена фигура и благо лице. И съдейки по отговорите в мненията, вие също по този начин сте прелестен човек ", пишат поклонниците.
Въпреки младата си възраст и дребното си дете на ръце, Бел съумява да реализира триумф в света на модата - с помощта на упоритостта си. Тя не държи почитателите си в незнание за това какъв брой сложна е работата ѝ като моделка.
Веднъж даже се озовава в болница, защото не може да издържи на непрекъснатите полети сред фотосите. Тогава тя осъзнава, че би трябвало да направи нещо с работохолизма си. "Много е значимо да се вслушвате в себе си и да вършиме почивки в точния момент, момчета ", поучава тя почитателите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР