25-годишен от Сливен е задържан и ще бъде обвинен за

...
25-годишен от Сливен е задържан и ще бъде обвинен за
Коментари Харесай

Прокуратурата с горещи подробности за зловещото убийство в Сливенско - син претрепал баща си и го захвърлил във водоем

25-годишен от Сливен е арестуван и ще бъде упрекнат за убийството на си. Това стана ясно на брифинг на представителя на Окръжна прокуратура - Сливен Ваня Белева-Терзиева по отношение на намерено тяло във сред селата Чокоба и Крушаре.

Досъдебното произвеждане се следи от Окръжната прокуратура в Сливен. Всички процесуално-следствени дейности, които се правят са под управлението на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура.
свързани новини6251преди 2 часа
По-късно през днешния ден следва да бъде предявено обвиняване на причинителя на действието.

На лицето ще бъде предявено обвиняване за осъществено от наследник на татко, което се квалифицира като закононарушение по чл.116 алинея 1 т. 3 от Наказателен кодекс и се санкционира по-тежко от убийството оп член 116. Наказанието, което законодателят е планувал, е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор и пожизнен затвор без подмяна.

Предстои Окръжна прокуратура да внесе искане до Окръжен съд - Сливен за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража, сподели още Терзиева, представена от “Фокус “.

По думите й лицето не е престъпно проявено, няма и престъпни регистрации. " От град Сливен на 25 години. Към сегашния миг незает. Доскоро е работил в локален ресторант като готвач. Убитият е на 58 години ", добави още представителят на Окръжната прокуратура.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР