25-годишен мъж е задържан при специализирана полицейска операция за противодействие

...
25-годишен мъж е задържан при специализирана полицейска операция за противодействие
Коментари Харесай

Мъж подпали гараж, за да прикрие наркотици

25-годишен мъж е арестуван при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции, извършена под управлението на Окръжна прокуратура – Пловдив.  Във връзка с осъществяването на заповедта на основния прокурор на Република България  за откриване и следствие на незаконна активност с предмет наркотични субстанции, при акцията, извършена от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при Трето на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, е осъществена инспекция по действен сигнал за държане и разпространяване на опиати.
Полицейските чиновници посетили гараж на улица „ Малко Търново “ в регионалния град. Помещението било употребено от 25-годишен пловдивчанин. След като ги видял, мъжът се заключил в помещението и запалил няколко  автомобилни гуми, с цел да прикрие държаното вътре наркотично вещество. В гасенето се е присъединил екип на Противопожарна служба в Пловдив, който угасил горящия гараж.
При осъществен оглед чиновниците на отдел „ Криминална полиция “  иззели от помещението опиат, който не е бил засегнат от пожара. А точно - към 1,5 кг марихуана, както и вещество, което предстои на проучване за наличие на амфетамин. 25-годишният мъж е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Той е престъпно проявен. Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив се води досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР