24chasa.bgВ интервю за италианския вестник Кориере дела сера актрисата Клаудия

...
24chasa.bgВ интервю за италианския вестник Кориере дела сера актрисата Клаудия
Коментари Харесай

Клаудия Кардинале направи шокиращо разкритие: Бях изнасилена на младини в кола, така се роди Патрик

24chasa.bg

В изявление за италианския вестник „ Кориере каузи сера ” актрисата Клаудия Кардинале споделя, че в младините си е имала връзка с продуцент, за която си спомня с оскърбление и неприятни усеща. Става въпрос за продуцента Франко Кристалди.

„ Тогава прекосявах през внимателен интервал от живота ми ”.Звездата споделя по какъв начин на млади години в Тунис, където е родена, е била изнасилена.

``
реклама

„ Мъж, който не познавах, доста по-голям от мен, ме принуди да се кача с него в колата и ме изнасили. Беше извънредно. Най-хубавото обаче е, че от това принуждение се роди моят прелестен Патрик. Въпреки извънредно комплицираната обстановка за момиче самотна майка, взех решение да не помятам. Когато този мъж разбра, че съм бременна, се появи още веднъж с претенцията да направя аборт. Нито за момент не съм мислила да се избавя от създанието си. Говорих с прелестните си родители и със сестра ми и всички дружно взехме решение, че детето ми ще израсне в фамилията като по-малък брат ”, споделя Кардинале.

Според нея „ смешното ” в обстановката било, че тя по това време към този момент работела в киното и до последно никой не си дал сметка, че е бременна. Когато пристигнал моментът да роди, продуцентът Франко Кристалди, с който тогава имала контракт, я завел в Лондон.

" Затова синът ми се споделя Патрик – взе името на черквата, в която беше кръстен. В този сложен миг бях признателна на Кристалди, че ми оказа помощ, само че след това... ".Кардинале стартира връзка с Кристалди. Той желае тя да държи в загадка раждането на детето и даже не го желае да живее с тях.

" С Кристалди бях като една подчинена служителка, която беше заплащана на месец поради четирите кино лентата годишно, които правех. Обръщах се към него на фамилно име. Чувствах се пленничка, а родителите ми бяха гневни. " Кристалди взема решение да провежда женитба с Клаудия, без даже да й каже. Актрисата обаче я анулира, тъй като не е влюбена в продуцента, за разлика от него.

" Кристалди беше огромен продуцент, само че в частната сфера...по-добре да не приказваме ", добавя звездата.

Истинската любовна история на живота й е с починалия продуцент Паскуале Скуитиери. На 31 октомври в Рим Кардинале и вдовицата на Скуитиери – Отавия Фуско, ще показват театрална режисура по мъжа, обичан и от двете " Странната двойка ".

" Паскуале е мъжът, с който съм споделила всичко – аз го избрах и с цел да го имам, отидох в Ню Йорк ". От Скуитиери Кардинале ражда щерка Клодин.

" Паскуале искаше да даде на щерка ни моето име, защото не желаех да се омъжа. Въпреки това обаче по този начин можеше да има жена, която се споделя Клодин (Клаудия) Скуитиери "

Кардинале споделя, че не е желала да се омъжи, тъй като понесеното принуждение постоянно й тежало като задължение.

/24 часа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР