.24chasa.bgFrederic Auerbach, УикипедияДжъд Лоу отдавна излезе от сладникавия образ, който

...
.24chasa.bgFrederic Auerbach, УикипедияДжъд Лоу отдавна излезе от сладникавия образ, който
Коментари Харесай

Джъд Лоу 12 часа без телефон заради психотрилър, който снима на изолиран остров

.24chasa.bg

Frederic Auerbach, Уикипедия

Джъд Лоу от дълго време излезе от сладникавия облик, който бе построил при започване на актьорската си кариера. Последното доказателство бе ролята му на папа Пий XIII в сериала “Младият папа ” и в продължението му “Новият папа ” на Паоло Сорентино. Сега още един път ще покаже забележителния си гений да пресъздава и най-смразяващите човешки страсти с присъединяване си в друга тв продукция - “Третият ден ”.

Героят му в нея се споделя Сам. Той е лондонски предприемач, който се пробва да се оправи с персоналните си проблеми, шофирайки през британската провинция.

Спира колата си, с цел да приказва със брачната половинка си, на пустия прашен път, само че се натъква на необикновена панорама - тийнейджърка се пробва да се самоубие. Сам съумява да я избави и ѝ предлага да я закара до дома ѝ. А той се намира на близкото островче Осий, до което може да се стигне единствено при отлив. Иначе приливът залива моста с пътя и всичките му 93-ма поданици остават краткотрайно изолирани от света.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР