24-годишният Райън Грантъм ни е познат от участието си в

...
24-годишният Райън Грантъм ни е познат от участието си в
Коментари Харесай

Актьорът, който уби майка си

24-годишният Райън Грантъм ни е прочут от присъединяване си в сериала " Ривърдейл ". Дори и да си е правил обаче проекти за дълга и сполучлива актьорска кариера, то той просто към този момент няма да има по какъв начин да ги извърши. И това е по този начин, тъй като му следва да излежи доживотна присъда в пандиза.
 Райън Грантъм - артистът, наказан за убийството на майка си и по какъв начин е възнамерявал да убие канадския министър председател Джъстин Трюдо
Кой е артистът, възнамерявал да убие канадския министър председател

Вече е наказан аз убийството на майка си

Райън Грантъм получи наказването си за убийството на личната си майка. Самият той се призна за отговорен, откакто през март 2020 година е прострелял в тила 64-годишната си майка, Барбара Уейт, до момента в който тя е свирела на пиано. Нови детайлности за случая се появиха през юни, когато стана ясно, че канадският артист е репетирал осъществяването на закононарушението и след това си е признал виновността във видео, което е било показано в съда.

Освен това извънредно действие, Райън Грантъм е възнамерявал да убие и канадския министър председател Джъстин Трюдо. Според прокурорите обвиненият е " въоръжил " колата си с три револвера, муниции, коктейли " Молотов ", съоръжение за къмпинг и пътна карта. Целта му е била да стигне до къщата на премиера Трюдо и да го убие. В даден миг от пътуването обаче артистът се е отказал от първичната си концепция и е замислил да извърши акт на всеобщо принуждение в университета, в който учи, написа Entertainment Tonight.

Според BBC Райън Грантъм в последна сметка е решил да отиде с колата си до полицейски сектор във Ванкувър, където е направил цялостно признание за убийството на майка си.

След оповестяването на доживотната си присъда артистът признава, че съжалява за ужасното действие, което е направил.
 Нанси Крамптън Брофи, Даниел Брофи, “Как да убиеш мъжа си ” и убийството на мъжа на американката, за което е наказана на пожизнен затвор
Жената, написала “Как да убиеш мъжа си ”... след убийството му

И наказана на пожизнен затвор за закононарушението

" Боли ме като си помисля какъв брой неприятно съм пропилял живота си. Предвид ужасното нещо, съжалението наподобява толкоз безсмислено. Но с всяка фибра на тялото си, скърбя. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР