24-годишният независим кандидат, инфлуенсър и звезда в ТикTок“, Фидиас Панайоту,

...
24-годишният независим кандидат, инфлуенсър и звезда в ТикTок“, Фидиас Панайоту,
Коментари Харесай

Само на 24 години: Инфлуенсърът Фидиас Панайоту става евродепутат от Кипър

24-годишният самостоятелен претендент , инфлуенсър и звезда в „ ТикTок “, Фидиас Панайоту , ще бъде един от шестимата представители на Кипър в Европейския парламент, демонстрират всички екзитполове. Избирателната интензивност на двойния избор за Европейски парламент и локални органи на самоуправление доближи 50,5%.

Със извоюваните към 15-17% от гласовете на кипърските гласоподаватели , самостоятелният претендент за евродепутат Фидиас Панайоту се класира на трето място в конкуренцията за Европейския парламент и сигурно влиза в него. Фидиас, известен на острова единствено като „ Фидиас “, има над 2,6 млн. клиенти в своя канал в YouTube.

В първата си тирада след оповестяването на данните, Фидиас съобщи:

„ Беше реализирано знамение освен в Кипър, само че евентуално и в света. Това е може би първият път, когато е определен изцяло самостоятелен претендент, без да има никаква връзка с политическа партия, само че със обществените медии като единственото си оръжие. Ще се опитам да бъда най-хубавият и потребен кипърски евродепутат. “

Първи народен представител в Европарламента изпраща крайнодясната националистическа партия „ Национален национален фронт “ /ЕЛАМ/, каквито бяха и прогнозите преди изборите.

Дясната партия „ Демократичен общ брой “ /ДИСИ/ остава водач, въпреки и с дребна преднина от към 1 до 2,5% пред лявата партия АКЕЛ, и резервира двете си места в Европарламента. Преброяването ще покаже дали АКЕЛ губи едното от двете си до момента места на евродепутати.

Протестиращи пяха „ Bella Ciao “ пред Екологичен потенциал, каква е повода?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР