24-годишният Адриан А. е задържан под стража с определение на

...
24-годишният Адриан А. е задържан под стража с определение на
Коментари Харесай

24-годишен остава в ареста по обвинение за опит за грабеж от обменно бюро

24-годишният Адриан А. е арестуван под стража с определение на Добричкия областен съд по искане на Окръжната прокуратура в града. Както заяви през вчерашния ден пресслужбата на Апелативната прокуратура във Варна, той е бил притеглен като обвинен за обир в огромни размери на служителка в обменно бюро и арестуван от прокуратурата за период до 72 часа до произнасянето на съда по формираното бързо произвеждане.

Престъплението по член 199, алинея 1, т. 1 от Наказателен кодекс е осъществено на 24 юли тази година в Каварна. 24-годишният обвинен причакал служителката в бюрото, която носела две чанти с пари в друга валута на стойност към 55 000 лв.. Докато отключвала офиса, дамата била напръскана със спрей от маскиран мъж. След това нападателят съумял да издърпа двете чанти с пари и направил опит да избяга. Случайни минувачи, станали очевидци на грабежа, заловили причинителя и подали сигнал в полицията.

Адриан е осъждан. Престъплението, за което в този момент е с повдигнато обвиняване и в ареста, е било осъществено в изпитателния период на условното му наказание за друго действие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР