24-годишната студентка по право и доброволка в Танзания - Кристина

...
24-годишната студентка по право и доброволка в Танзания - Кристина
Коментари Харесай

Защо всички скачат на г-ца Пишкова, новата Мис Свят?

24-годишната студентка по право и доброволка в Танзания - Кристина Пишкóва, от Чехия, е носителката на скъпоценната корона на 71-вия конкурс за хубост Мис Свят 2024.

В борбата за финала, който тази година се организира на 9 март в Мумбай, Индия, участваха хубавици от 114 страни.

Кристина с многозначителната фамилия живее в Прага, където следва право и бизнес администрация в Карловия университет. Ученето хубавицата съвместява с работата си на модел. Тя е и доброволка в Африка, където оказва помощ на деца от небогати фамилии. Ослепителната русокоска с горделивост показва за огромно свое достижение откриването на учебно заведение по британски език в Танзания.

„ Много съм признателна за опцията да пътувам по света. Ако не бях станала модел, нямаше да имам шанса да видя целия свят. Обичам да отивам на нови места, да срещам удивителни хора и да върша невероятни неща “, споделя Кристина.



Красавицата владее британски, полски, словашки и немски език. Основала е фондация, която има за цел стабилно развиване посредством обучение. Свири на цигулка и флейта. Първа нейна подгласничка е Ясмина Зайтун от Ливан.

От обществените мрежи излиза наяве, че се увлича по конна езда, дефилира по подиумите, нееднократно е украсявала с наличието си филмовия фестивал в Кан, а неотдавна бе измежду изящните участнички в Седмицата на модата в Париж.

В изявление след церемонията Кристина съобщи, че не има намерение да става модел или телевизионна водеща. Желанието ѝ е да отдаде живота си на правна отбрана и да оказва помощ на нуждаещите се.

След оповестяването ѝ за носителка на купата обаче в интернет избухна същински скандал. Потребителите упрекнаха Пишкóва, че хубостта ѝ е основана по хирургучески път и приканиха короната да бъде отнета от нея.

Според коментатори момиче, което очевидно е прибягнало до помощта на еластичен хирург и не може да се покаже без грим, не би трябвало да печели конкурс за хубост. Пипано ли е лицето на Пишкова - всеки самичък си преценява.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР