24-годишната Нел Кордукс от английския град Кендал, графство Къмбрия, и

...
24-годишната Нел Кордукс от английския град Кендал, графство Къмбрия, и
Коментари Харесай

Драма: Невеста отиде до олтара, часове след като умря майка ѝ СНИМКИ

24-годишната Нел Кордукс от британския град Кендал, графство Къмбрия, и нейният избраник Мат се срещали от шест години, само че решили да сключат брак, когато научили, че Беки, 56-годишната майка на младата жена, е тежко болна.

През лятото й сложили ужасна диагноза - рак на мозъка. И първоначално двойката желала да провежда сватбата преди Коледа, само че Беки се влошавала. Страхувайки се, че няма да съумеят, те преместили церемонията с три месеца по-рано.



Но ориста решила друго. Беки се стопявала пред очите им и до деня, в който било планувано тържеството, тя към този момент не можела да става.

През цялото това време дъщерята спяла на пода до леглото си и, страхувайки се от най-лошото, бързала да покаже на майка си най-малко малко каква ще е сватбата. Тя пуснала определената музика, донесла роклята, а сестра й прочела квалифицираната тирада, оповестява "Мирър ".



"Беше доста болна, не можеше да приказва, да яде или да пие, само че най-малко можеше да ни чуе. Спях в нейната стая на пода и всякога се сбогувах, когато излизах даже за няколко минути ", споделя Нел.



Беки не съумяла да пристигна на сватбата. Тя доживяла до деня на събитието и умряла на сутринта преди церемонията. Но сватбата въпреки всичко се състояла, макар болката от загубата. Още повече, съгласно Нел, майка й желала тъкмо това. Булката разпечатала фотография на Беки, взела годежния си пръстен и отишла до олтара, като от самото начало приемала поздравления и съболезнования по едно и също време.



"Ние изпълнявахме танца на младоженците и аз почувствах виновност. Но си мислех, че мога или да заставам и да рева, или да продължа празника, както би желала майка ми ", споделя младоженката.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР