24-годишната Бел Лучия от Сидни - Австралия не прибягва до

...
24-годишната Бел Лучия от Сидни - Австралия не прибягва до
Коментари Харесай

Моделка показа без фотошоп как се е променила от бременността, феновете ѝ смаяни

24-годишната Бел Лучия от Сидни - Австралия не прибягва до фотошоп, с цел да наподобява по-добре. Младата жена решила да се покаже пред почитателите си такава, каквато е.

Блогърката демонстрира на страницата си в Инстаграм, където има над 1, 4 млн. почитатели, следващата си фотография, на която е бременна.

Независимо, че по думите й е бременна в края на шестия месец, коремчето й наподобява напълно малко наедряло. Преди някои даже я атакуваха за това, само че хубавицата изясни, че това е обвързвано с особеностите на нейния организъм.



Сега Бела е решила да ревизира верността на почитатели си по различен метод. Тя разгласява фотоси по бански, показвайки изпъкналите вени на гърдите си. Блогърката отбелязва, че от време на време и това се случва по време на бременността, а след раждането организмът още веднъж се възвръща.



"Знам, че гърдите ми са изпъстрени с изпъкнали вени. Това се случва с дамата, тъй като притокът на кръв се усилва с 50% по време на бременността. След раждането, когато кръвообращението се възвърне, те ще изчезнат ", написа тя.

Този път моделката получава доста положителни мнения поради честната си и смела постъпка. Потребителите пишат, че са й признателни за фотографията без фотошоп, показваща естествената хубост на една бъдеща майка и назовават фотографията доста вдъхновяваща.



"Благодаря ви, че не сте прекарвали фотосите през фотошоп! Бременността ви е прелестна, също като и страничните резултати ", написа интернет консуматор.

"Много вдъхновяващо! Особено фактът, че не сте минали през фотошоп гърдите си, нито пък сте ги подложили на промяна с козметика. Естествената хубост на майката е най-хубава ", разяснява различен.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР