24-годишен мъж е задържан за разпространение на наркотици. Това съобщиха

...
24-годишен мъж е задържан за разпространение на наркотици. Това съобщиха
Коментари Харесай

Спипаха 24-годишен в София с три вида наркотици

24-годишен мъж е арестуван за разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Мъжът е престъпно проявен и е арестуван в хода на интервенция за противопоставяне на наркоразпространението. Полицейските дейности са осъществени на 27 юни от чиновници на бранш „ Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи.

При обиск от мъжа бил конфискуван плик с растителна маса и мобилен телефон, а при претършуване в дома му - 47 таблетки, 70 пликчета с растителна маса и пакет с бяло вещество на бучки, пет сгъвки с твърдо вещество, две хартиени сгъвки с кафяво прахообразно вещество и електронна везна. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваната маса е марихуана с тегло 254 г, амфетамин - 45.50 г и хероин – 0.83 година

След отчет на събраните материали в Софийската градска прокуратура, 24 - годишният е притеглен като обвинен по член 354А от Наказателен кодекс. Наложена му е мярка за неотклоение „ парична гаранция в размер на 2000 лв. “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР