24-часовото денонощие не е достатъчно на съвременния човек. Хората в

...
24-часовото денонощие не е достатъчно на съвременния човек. Хората в
Коментари Харесай

Съвременният човек се нуждае от 27-часово денонощие

24-часовото денонощие не е задоволително на актуалния човек. Хората в наши дни се нуждаят от 27 часа дневно, с цел да се оправят с всички планувани действия, демонстрира изследване, направено във Англия по поръчка на застрахователната компания Direct Line и представено от „ Дейли експрес ".

Допитването разкрива, че с изключение на 12-те часа, които в събота и неделя хората прекарват в приятни занимания като срещи с другари, визити на кино или ресторант, са нужни още 2 часа и половина за съгласуване на дилемите и 12 часа и половина за сън, домашен отговорности и хранене.

Данните от изследването сочат още, че 26% от хората се усещат прекомерно изморени, с цел да се любуват на занимания, които би трябвало да са им приятни.

Изтощението е посочено като съществена причина за отхвърли на множеството хора да се захващат с нови действия.

Оказва се също, че даже и да намерят време за разтоварване, 82% от интервюираните го употребяват, с цел да ревизират свързани с професионалната им активност данни като смс-и и имейли.

„ Данните от изследването демонстрират, че следвайки забързания си темп на живот, мнозина от нас не съумяват да се оправят с всички действия, които са възнамерявали да извършат ", споделя Мат Оуен от застрахователната компания Direct Line.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР