234100бюлетини за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври бяха доставени

...
234100бюлетини за предстоящите парламентарни избори на 2 октомври бяха доставени
Коментари Харесай

Общините от Област Плевен получиха бюлетините за изборите на 2 октомври

234100бюлетини за идните парламентарни избори на 2 октомври бяха доставени на28 септември, в Областна администрация Плевен. Те бяхаполучени от 11-те общини от област Плевен по авансово направен график. Упълномощените представители от Областна администрация Плевен - ръководителят на техническия екип за реализиране на организационно-техническа подготовка за производство на изборите Ирена Христова – основен секретар на Областна администрация, Евгени Петков – член на техническата комисия и основен специалист в дирекция „ Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността “ дружно с двама представители на РИК, одобриха централизирано обезпечените бюлетини за провеждането на избори за народни представители. От печатницата до постройката на Областна администрация те бяха превозени със специфичен камион, придружаван от екип на Министерство на вътрешните работи.

Бюлетините бяха предадени на общините с приемо-предавателен протокол още при идването им на паркинга на общинска и регионална администрации, незабавно след разпечатването на пломбата. В зала „ Плевен “, отново по график, бяха раздадени окончателните изборни описи.

Най-много са отпечатаните бюлетини за община Плевен, а минимум – за община Пордим. По данни на ЦИК броят на гласоподавателите в област Плевен е 231624.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР