23 са общо хоспитализираните след катастрофата на автомагистрала „Тракия“, като

...
23 са общо хоспитализираните след катастрофата на автомагистрала „Тракия“, като
Коментари Харесай

Здравният министър с потресаващ разказ: Влязох в хирургическото отделение в "Окръжна болница", където видях...

23 са общо приетите в болница след злополуката на автомагистрала „ Тракия “, като най-тежките случаи са в Окръжна болница. Това сподели министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев. Ананиев добави, че в болничното заведение има четири дами и обърна внимание, че едната е в най-тежко състояние, с доста огромна заплаха за живота.

„ В Окръжна болница видях настанените от Спешното поделение и влязох в хирургическото, където видях и самата интервенция на дамата, която е в най-тежко състояние. Винаги има заплаха за живота, изключително за тази жена, която сега е в операционната. Така или другояче се прави всичко от екипа, с цел да може да се избави нейният живот “, сподели Ананиев.

Той благодари на Спешната здравна помощ, която е била извънредно съответна. По думите му сега се работи по извънредно професионален метод. „ В лечебните заведения е основана цялостна организация.

Екипите работят безупречно и по тази причина желая пред вас да благодаря на доктор Близнаков и на всички останали шефове и екипи в останалите лечебни заведения, където са постъпили пациентите, за това, което дават от себе си. Поддържам непрекъсната връзка с всички шефове на лечебни заведения, в които има постъпили пациенти. Своевременно уведомяват в какво положение са те “, съобщи Ананиев. Министърът на опазването на здравето разяснява, че до този миг жертвите при злополуката са 6.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР