23-годишният сириец, който който се два полицейски екипа, за да

...
23-годишният сириец, който който се два полицейски екипа, за да
Коментари Харесай

Сириецът, който се опита да подкупи полицаи с 10 000 евро, се сдоби с обвинения - Темида

23-годишният сириец, който който се два полицейски екипа, с цел да не бъде осъден за шофиране под въздействието на опиати, е упрекнат и арестуван за 72 часа, оповестиха от прокуратурата.

Според събраните доказателства през вчерашния ден към 01:00 часа на столичния бул. " Княз Ал. Дондуков " чиновници на реда направили инспекция на младежа, а тестът му била позитивна за канабис, амфетамин и метамфетамин. Поставени му били белезници и бил настанен на задната седалка на полицейски автомобил.

Вътре в колата той пуснал на пода две пачки с банкноти на обща стойност 10 000 евро, като споделил на служителите на реда, че парите са за тях, стига са не го задържат и да му върнат свидетелството за ръководство на моторно транспортно средство.

Сириецът бил отведен във ВМА за кръвна проба, която той отказал да даде. При влизане в постройката на болничното заведение предложил 3000 лева и безценен ръчен часовник на други двама служители на реда, с цел да го пуснат и да му върнат шофьорската брошура. И тук блъснал на камък - служителите на реда неотложно докладвали за случая и било формирано досъдебно произвеждане, което се води под надзора и управлението на СГП.

За такива закононарушения се планува наказване затвор и санкция, както и отнемане от право да ръководи МПС.

Парите и часовникът са конфискувани като материални доказателства, оповестяват още от държавното обвиняване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР