23-годишният Кадир Р. е задържан за срок до 72 часа

...
23-годишният Кадир Р. е задържан за срок до 72 часа
Коментари Харесай

23-годишен уби майка си по време на скандал с жена си

23-годишният Кадир Р. е арестуван за период до 72 часа в ареста, откакто Окръжната прокуратура в Добрич го привлякла като обвинен за убийството на родната си майка, оповестяват от прокуратурата.

На 2 декември 2018 година след среднощ Кадир и брачната половинка му се върнали след посещение в свои другари. В дома им в тервелско село посред им зародил спор. Скандалът събудил майката на обвинения, която се пробвала да разтърве сина и снаха си. Кадир блъснал майка си. След това съпрузите траяли разправията в стаята си.

51-годишната жена още веднъж се пробвала да спре абсурда сред двамата. Тогава Кадир я блъснал още веднъж. Майка му паднала на земята и умряла. Тежка черепно-мозъчна контузия е повода за гибелта й.

Действията по следствието на фамилната драма, приключила с убийството на 51-годишната Р.А. не престават под управлението на Окръжната прокуратура в Добрич.

До приключване на периода на предварителното му задържане прокуратурата ще внесе искане в Добричкия областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения за закононарушение по член 116, алинея 1, т. 3, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР