23-годишната Виктория Георгиева, която представи страната ни на Евровизия“, се

...
23-годишната Виктория Георгиева, която представи страната ни на Евровизия“, се
Коментари Харесай

Виктория Георгиева се раздели с любимата си Геновева

23-годишната Виктория Георгиева, която показа страната ни на „ Евровизия “, се е разделила със своята музикална продуцентка и великодушна благодетелка Геновева Христова, научи „ Уикенд “. Въпреки раздялата им в персонален проект, двете дами запазили другарски връзки, а настойничката на Виктория се заклела края на връзката им да не повлияе на бизнес връзките им.

Геновева удържала на думата си да сбъдне огромната фантазия на Виктория и да спонсорира присъединяване й на „ Евровизия “ в Нидерландия. Заможната варненка поела разноските за представянето на младата пемица, които достигнали до колосалните 1 млн. евро. „ Само регистрационната такса за присъединяване е 250 000 евро. Българска национална телевизия нямаше опция да ги заплати и преотстъпи това право на компанията на Геновева Христова. Затова и точно Виктория показа страната ни на състезанието, не че е имало прелиминарен кастинг. „ Евровизия “ въпреки всичко е най-голямата сцена, която някой музикант може да си разреши, а парите отиват за екипите, които вършат шоуто и отговорят за звука и осветлението на сцената. Отделно се заплащат разноски на екипа, промоцията на песента и правата за лъчение на концертите “, разясняват в музикалната колегия.

Още при започване на връзката им преди 3 години Геновева се зарекла да направи всичко, което е по силите и финансовите й благоприятни условия, с цел да трансформира скромната, само че необикновено надарена Виктория в същинска звезда от европейски диаметър. Въпреки раздялата им, Геновева продължавала да е най-голямата й финансова опора в живота. Двете дами поддържали топли другарски връзки. Не е загадка, че точно след връзката си с бизнесдамата от морската столица, скромната Виктория безусловно разцъфна. Геновева, която е на „ ти “ със международните фешън трендове и е обиколила целия свят, повлияла благотворно освен върху визията на младата варненка, само че и върху кариерата й. За негативно време пухкавата русокоска тотално се преобрази. Виктория фрапантно се втали, смени цвета на косата си и размени семплите облекла от разпродажби с маркови тоалети, каквито прилягат на една музикална звезда.

Преди да срещне своята настойничка, Виктория неведнъж се опитваше да пробие на огромната сцена, а пътят й до нея бе извънредно сложен. Всеки път я отрязвали на предварителните кастинги. Звездният й час удари с присъединяване й в музикалното риалити „ Х Фактор “ през есента на 2015 година „ Явявам се всяка година, само че в никакъв случай не ме правят оценка, не знам за какво. Тази година взех решение да се явя за четвърти, финален път. Ако този път не се получи, считам да се откажа. Аз считам, че имам качества за „ Х Фактор “, само че сякаш никой към този момент не има вяра в мен. Започвам да изгубвам религия с себе си. Дори не мога да си показва да печеля, да бъда звезда “, искрено призна 17-годишната тогава ученичка. Свитата госпожица страхливо пристъпваше на сцената, а Маги Халваджиян я скастри, че въобще не му наподобява като човек, който желае да завоюва „ Х Фактор “. След осъществяването й журито и публиката в залата станаха на крайници, с цел да я приветстват.

Виктория отпадна на крачка от огромния край от бъдещата звезда Дарина Йотова-Дара, само че точно от риалитито започва звездният й път. Гласовитата варненка подписа контракт с „ Монте мюзик “ и записа първия си сингъл с компанията на Владимир Ампов-Графа. Музикантът продуцира първите й записи, само че 2 години по-късно договорът му с Виктория бе преустановен заради липса на интерес на публиката към творчеството й.

„ Не се усещах себе си. Дори си разреших да се заблудя, че би трябвало да съм като другите – да върша по-комерсиална музика, да се държа по-намахано. За мое огромно благополучие ориста ме срещна с най-прекрасния продуцент и управител Геновева, която ме приема напълно и не се пробва да трансформира нищо в мен ”, показа в свое изявление Виктория.

Срещата й с Геновева се оказала съдбоносна за кариерата й. След като връзките им минали границите на елементарното другарство, бизнес дамата решила да трансформира свитото и срамежливо девойче в същинска музикална звезда. Заможната Геновева не пестила усеща и финанси за фаворитката си и по всякакъв начин подпомагала кариерата й. Христова е ръководещ съучастник в огромна мебелна компания с над 2500 души личен състав, с офиси у нас и Англия. Според мълвата, наследила бизнеса от починалия си брачен партньор, англичанин. Фирмата й подрежда едни от най-луксозните хотели по света, което й обезпечава галактически облаги.

Бизнесдамата и продуцент на Виктория не жали средства за кариерното й развиване. Финансира записа на песента й „ I wanna know ” в Съединени американски щати, обилно заплаща музикалните й лагери по света, където Вики се учи на комбинация, аранжимент и други секрети от занаята – все екстри за каквито една начинаеща певица от нейния сан не може даже да сънува.

Геновева Христова спонсорира и първия албум на Вики, който се появи на бял свят предходната пролет. Най-голямата инвестиция от страна на благодетелката обаче е голямата сума, която тя броила на Българска национална телевизия, с цел да види обичаната си на сцената на „ Евровизия ”. Малко откакто оглави Българска национална телевизия предходната година, нейният общоприет шеф Емил Кошлуков разгласи, че България се завръща, а представянето ни на „ Евровизия ” ще бъде „ напълно финансирано от спонсор “. След като пандемията от Ковид-19 провали миналогодишния конкурс, на 22 май тази година Виктория пя в Ротердам, Нидерландия. Варненката разчувства с осъществяването си на „ Growing Up is Getting Old ” хиляди музикални почитатели и публицисти от Европа, само че макар прогнозите за челното класиране, съумя да изпревари 28 страни и се добра до нежеланото 11-то място, писа Уикенд.

След финала на „ Евровизия “ Йоана Левиева-Сойър, началник на българската делегация за „ Евровизия 2021 “, благодари за присъединяване на Виктория и спонсорството на меценатката й и изрази вяра, че то ще продължи и в бъдеще. Това обаче надали ще се случи...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР