23-годишната Ривър Блейк пътува от Лафайет (Луизиана, САЩ) до Рапид

...
23-годишната Ривър Блейк пътува от Лафайет (Луизиана, САЩ) до Рапид
Коментари Харесай

Модел прелетя 1852 км, за да се срещне с мъж, който не се появи на срещата

23-годишната Ривър Блейк пътува от Лафайет (Луизиана, САЩ) до Рапид Сити (Южна Дакота), с цел да се срещне с мъж, с който поддържа връзка в интернет от три години, само че той не се появи на срещата. 

Момичето пропътува 1151 благи (1852 км) през цялата страна за мъж, който в никакъв случай не е виждала преди. Американката била с еднопосочен билет. Според нея осемчасовият полет бил заплатен от приятеля й, само че откакто той не се появил, Ривър трябвало да заплати 1290 $, с цел да покрие разноските за нощувка и да си купи билет за дома идващия ден, пише New York Post.

Оттогава момичето не поддържа връзка с него и даде обещание занапред нататък да се концентрира единствено върху кариерата си.

„ Прекарах три-четири часа на летището, тичайки в кръг, и когато разбрах, че той не идва за мен, резервирах стая в Хилтън за две нощи, запознах се с приятен човек посредством другарка и той ми сподели града. „ Разбира се, към момента ме боли, само че съумях да видя някои от забележителностите “, сподели моделът от Лафайет.
 Момиче, което лети през страната за среща, модел, онлайн запознанства, обществени мрежи, връзки, срещи, не се появи на среща Осемчасовият полет бил заплатен от нейния приятел Снимка: SWNS  Момиче, което лети през страната за среща, модел, онлайн запознанства, обществени мрежи, връзки, срещи, не се появи на среща
Ривър почнала да поддържа връзка с мъжа, при който отиде да се види, през 2019 година Той й споделил, че е забелязал външния й тип на модел и я счита за красива. Оказа се, че двойката има доста общи неща. Тяхната пристрастеност към шоутата за камиони и работата на цялостен работен ден в обществените медии им даде доста тематики за диалог. Въпреки че живееха в разнообразни щати, двойката разговаряла съвсем всеки ден в продължение на няколко години и имала доста общи другари, което предиздвикало Ривър да повярва, че той е единственият.
„ Говорехме по FaceTim всяка вечер, само че връзките ни бяха някак странни - от време на време той изчезваше за известно време, а по-късно се появяваше още веднъж, като че ли нищо не се е случило “, споделя американката.  Момиче, което лети през страната за среща, модел, онлайн запознанства, обществени мрежи, връзки, срещи, не се появи на среща Двойката поддържа връзка онлайн в продължение на 3 години Снимка: SWNS  Момиче, което лети през страната за среща, модел, онлайн запознанства, обществени мрежи, връзки, срещи, не се появи на среща
На 9 февруари 2024 г. приятелят на Ривър ненадейно й споделил, че строи къща и желае тя да пристигна и да му помогне да я украси. Той платил самолетния й билет и на 17 февруари момичето с три прекачвания стигнало до Рапид Сити, където живеел нейният прочут. Мъжът й изпратил известие, че към момента се подготвя и не е тръгнал за летището.

„ Охраната на летището непрестанно ревизираше, с цел да се увери, че съм добре и желаех да остана, ако се появи. „ Той ми изпрати фотография, че несъмнено е на път. Но забелязах пътните знаци, че той върви на запад, а аз бях на изток. Разбрах, че той би трябвало да кара в противоположната посока и написах: „ Не мисля, че ти в действителност ще дойдеш да ме вземеш “. Той не отговори и от този момент не сме общували “, добави американката.
Ривър чакала на летището до седем вечерта и по-късно платила $290 на нощувка в локален хотел Hilton. На идващия ден тя се прибрала вкъщи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР