23-годишната Мис Северна Дакота - Кара Мунд, която остро критикува

...
23-годишната Мис Северна Дакота - Кара Мунд, която остро критикува
Коментари Харесай

Новата Мис САЩ - нестандартна, умна и критик на Тръмп

23-годишната Мис Северна Дакота - Кара Мунд, която остро подлага на критика американския президент Доналд Тръмп за желанието му да изтегли страната от Парижкото съглашение за климата, завоюва купата Мис Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес.

Конкурсът се състоя в неделя вечерта в курортния град Атлантик сити в щата Ню Джърси. Претендентките бяха 51. Победителката живее в град Бисмарк в Северна Дакота.

В изявление преди финала тя дефинира решението на Тръмп за климатичното съглашение като неправилно и сподели, че има доказателства, че климатът се трансформира и че Съединени американски щати би трябвало да вземат участие в договарянията по климатичните въпроси.

 1974196

Кара Мунд показа също, че задачата й е да бъде първата жена, определена за губернатор на Северна Дакота. Тя съобщи, че желае да има повече дами на всички равнища в държавното управление.

 1974223

Подгласнички на хубавицата бяха Мис Мисури Дженифър Дейвис, Мис Ню Джърси - Кейтлин Шофел, Мис Окръг Колумбия Бриана Кинси и Мис Тексас Маргана Ууд.

Мис Флорида Сара Чжън насочи обръщение за взаимност към жителите на щата си, ударен от урагана през вчерашния ден. Мис Тексас Маргана Ууд пък благодари на родния си град Хюстън, излъчил я на финала на състезанието. Градът беше наводнен от урагана Харви и Маргана Ууд изрази взаимност с потърпевшите.

Congratulations Cara Mund, @MissAmerica! #MissAmerica pic.twitter.com/hhYpcm0yss
— Miss America Org (@MissAmericaOrg) September 11, 2017
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР