23-годишната Кара Мунд, която е Мис Северна Дакота, спечели титлата

...
23-годишната Кара Мунд, която е Мис Северна Дакота, спечели титлата
Коментари Харесай

Новата Мис САЩ ламти за политическа кариера

23-годишната Кара Мунд, която е Мис Северна Дакота, завоюва купата Мис Съединени американски щати 2017.

Красивата американка към този момент разгласи своите политически упоритости.

Световните осведомителни организации означават, че Кара Мунд не утвърждава концепцията на американския президент Доналд Тръмп да изтегли страната от Парижкото съглашение за климата и даже е изказала съществени рецензии по негов адрес.

Финалът на състезанието за хубост се състоя в неделя вечер в курорта Атлантик сити в щата Ню Джърси. За купата Мис Съединени американски щати се бориха 51 претендентки - по една за всеки един от американските щати и една за федерален окръг Колумбия.

Тазгодишната победителка живее в град Бисмарк, Северна Дакота.

Подгласнички на хубавицата бяха Мис Мисури Дженифър Дейвис, Мис Ню Джърси - Кейтлин Шофел, Мис Окръг Колумбия Бриана Кинси и Мис Тексас Маргана Ууд.

Стихиите Харви и Ирма участваха нагледно казано на финала на надпреварата. Мис Флорида Сара Чжън насочи обръщение за взаимност към жителите на щата си, ударен от урагана през вчерашния ден.

Мис Тексас Маргана Ууд пък благодари на родния си град Хюстън, излъчил я на финала на състезанието. Градът беше наводнен от урагана Харви и Маргана Ууд изрази взаимност с потърпевшите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР