23-годишната Хейли е минималист в грижата за кожата. Хейли Болдуин е

...
23-годишната Хейли е минималист в грижата за кожата.
Хейли Болдуин е
Коментари Харесай

Хейли Болдуин-Бийбър поддържа кожата си с три продукта

23-годишната Хейли е минималист в грижата за кожата.

Хейли Болдуин е от тези девойки, които не се тормозят да се покажат без грим на открито. Особено в случай че това ще значи да даде отмора на кожата си. И може би тъкмо това е една от тайните й за съвършена визия.

Останалите си трикове също показа пред списание Marie Claire. 

Има единствено три-четири стъпки в бюти рутината си

“Обикновено подобавам семпло ”, изяснява Хейли. Използва почистващ артикул под формата на гел от bareMinerals. След това тя поставя серум, без който в никакъв случай не се качва в аероплан. А последната стъпка в рутината й е хидратиращ крем. В някои дни признава, че нанася и маска с глина.

 Хейли Болдуин-Бийбър поддържа кожата си с три продукта

Обича да опитва с процедури

Плашещо звучащите процедури са измежду обичаните на модела. Тя е почитател на вампирския лифтинг, на акупунктурата и на вендузите за лице.

Грим за пет минути

“Има девойки като приятелката ми Кайли Дженър да вземем за пример, които са доста положителни в гримирането и обичат да го вършат. Аз не съм от тях. Предпочитам да върша 5-минутен грим с декор дьо загар стик, който слагам единствено на секторите, от които се тормозя – употребявам го като коректор. След това прибавям малко руж, гел за вежди, серпантина и червило. Понякога пък единствено поставям малко червило и нищо друго ”, споделя Хейли.

 Хейли Болдуин-Бийбър поддържа кожата си с три продукта

Тайната й за съвършена среща – безцветни гланцове

“Когато излизам на среща с Джъстин, постоянно предпочитам по-естествената визия. Трудно е да избера уместно червило, тъй като в случай че желая да го целуна, е некомфортно ”. Затова и Хейли употребява малко прозрачен емайл, който да хидратира устните й и даде малко искра.

Да или не? Палтото на Хейли Бийбър е свръх оувърсайз

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР