23-годишна жена от Банкок, Тайланд подаде заявление в полицията, с

...
23-годишна жена от Банкок, Тайланд подаде заявление в полицията, с
Коментари Харесай

Подлец! Мъж узна колко пари жена му печели от лотарията и избяга с билета СНИМКИ

23-годишна жена от Банкок, Тайланд подаде заявление в полицията, с което се оплака от брачна половинка си. Портнида Чамненвет показа, че тя и 34-годишният й брачен партньор са работили в локална фабрика и са купували лотарийни билети няколко пъти. Един от тях, който избрала Портида, се оказал печеливш, написа AsiaOne.

Щастливата двойка трябвало да вземе 6 милиона бата (около 360 000 лева). Момичето се съгласило двамата да си разделят облагата по равно. Влюбените записали успеха си в полицейското ръководство и си създали фотоси за спомен.



Парите обаче породили лакомия у брачна половинка толкоз мощно, че той изискал да получи 4 милиона. И когато брачната половинка не се съгласила, той направил скандал и по-късно изцяло избягал от наетия апартамент, грабвайки печелившия билет.

Момичето побесняло и помолило полицията да предприеме ограничения, тъй че брачният партньор изменник да не получи облагата без жена си. И, в случай че той бъде приет за отговорен в заграбване, индивидът ще бъде изправен пред до три години затвор. Въпреки това беглецът, явно, схванал какво е направил и какво може да му се случи и се върнал с опрощение при жена си.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР