23-годишен мъж нареди пирамида на Рубик за рекордно време на

...
23-годишен мъж нареди пирамида на Рубик за рекордно време на
Коментари Харесай

Мъж нареди кубче на Рубик за 24 секунди по време на полет с парашут

23-годишен мъж подреди пирамида на Рубик за рекордно време на височина от близо 4000 метра.

Чинмай Прабху се пробва да приключи Pyraminx - тетраедър версия на кубчето на Рубик, в границите на 30 секунди по време на скачане с парашут на 14 април в Шри Рача, Чонбури, Тайланд.

Видеото демонстрира, че Чинмай, който е от Мумбай, взема решение пъзела за 24.22 секунди, до момента в който пада свободно, завързан за умел парашутист.



Според Световните върхове на Гинес мъжът държи върха за най-бързо решение на въртящ се пъзел тетраедър, до момента в който е в свободно рухване.

Той има и няколко други върха, в това число най-вече пъзели Pyraminx, решени под вода (девет за 1 минута и 48 секунди) и до момента в който кара колело (176 за един час и седем минути).
View this post on Instagram
A post shared by Youth Incorporated (@youthincmag)

Чинмей споделя: „ След като имах два върха на Гинес, идната концепция, която незабавно изникна в мозъка ми, беше за какво не в небето?

След като прекарах безсънни нощи, през днешния ден най-сетне скочих с парашут в Тайланд и взех решение пъзел Pyraminx за 24 секунди, до момента в който бях в свободно рухване.

Нямах опит в скачането с парашут, само че бях гледал доста видеоклипове в интернет ", признава той, представен от Daily Mail.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР