22-то издание на AUTOBEST Gala Awards ще се проведе на

...
22-то издание на AUTOBEST Gala Awards ще се проведе на
Коментари Харесай

22-то издание на AUTOBEST Gala Awards ще се проведе на 11 май в Ротердам

22-то издание на AUTOBEST Gala Awards ще се организира на 11 май в Ротердам, Нидерландия. Наградите AUTOBEST са високо оценени като най-важните европейски оценки - Оскарите на автомобилната промишленост.

Следвайки традиция за избиране на реформаторски местоположения за провеждането на AUTOBEST Gala Awards, най-важното автомобилно събитие през тази година ще се организира в сърцето на Ротердам, на влиятелна историческа локация- The Grote of Sint-Laurenskerk, издигната сред 1449 и 1525 година и трансформирала се в първата напълно каменна постройка в града. Днес това е единствен спомен от средновековния град Ротердам. Това е и първият път, когато AUTOBEST Gala Awards се провежда в катедрала, като по този метод AUTOBEST изследва нов архитектурен израз. Доказателство за устойчивост и непоклатимост, местоположението, определено за Оскарите на автомобилната промишленост, е в сходство с полезностите и задачата на AUTOBEST, като благонадежден централен глас на европейския консуматор в автомобилната сфера.

Нидерландия е дом на към 5300 компании от автомобилния бизнес, които генерират общ годишен доход от над 50 млрд евро, а електрическите автомобили се трансфораха в огромен триумф в Нидерландия, като отстъпват единствено на Норвегия в Европа във връзка с пазарният си дял при новорегистрираните леки коли.

" Следвайки нашата традиция, всяка
Всичко за Вашата сватба
година AUTOBEST посещава нова страна от своите представители, в която са включени не по-малко от 32 европейски представителства ", разяснява Дан Варди, създател и ръководител на AUTOBEST. " Много се радваме да бъдем за първи път в Нидерландия, като сме подготвили невероятни изненади за нашите VIP посетители. Локацията на събитието в Ротердам е удивително за града и страната. Това е нещо ново за нас и събитието на Галата ще се трансформира в още един крайъгълен камък в нашата история! Напълно нов метод на нашата продължаваща десетилетия Гала, най-важното събитие на самостоятелните автомобилни медии в Европа и света! ".

По време на премиите, най-важното самопризнание в Европа- Best Buy Car of Europe 2023, ще бъде връчено на Renault за модела Austral.

Другите награди, които ще бъдат връчени по време на церемонията са:
•COMPANYBEST 2023: Dacia
•ECOBEST 2023: Hyundai Ioniq 6
•MANBEST 2023 Hall of Fame: Артур Мартинс, Global Brand & CX Division, CBO & CXO of Kia
•DESIGNBEST 2023 Hall of Fame: Жан-Пиер Плуе, Директор Дизайн на Stellantis
•SMARTBEST 2023: Renault Austral Android Automotive OS с вградени услугите на Гугъл
•SAFETYBEST 2023: Системата Lidar на Valeo
•SPORTBEST 2023: Юта Клайншмид
Всичко за Вашата сватба


Събитието AUTOBES Gala Awards 2023 ще може да бъде проследено онлайн на уеб страницата на AUTOBEST ( ), както и в каналите на организацията във Фейсбук и YouTube.

За AUTOBEST
Организацията AUTOBEST е основана през 2001 година с революционната идея за определянето на „ Best Buy Car “, разполагаем на европейския пазар. AUTOBEST е най-голямото без значение автомобилно жури в Европа, с водещи публицисти, представляващи 32 страни, от които Русия е отстранена за момента.

За да стане един автомобил победител в AUTOBEST, той би трябвало да съставлява най-хубавата оферта за множеството европейски клиенти. Цената, сервизната мрежа, дистрибуцията на аварийни елементи и универсалността са най-важните критерии в процеса на гласоподаване. Дизайнът и новите технологии също стават все по-голям фактор за гласоподаване. AUTOBEST употребява транспарантна система за гласоподаване със комплицирана матрица от 13 критерия за установяване на спечелилия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg