22 машини от 2022-ра моделна година представя Бултрако АД, официален

...
22 машини от 2022-ра моделна година представя Бултрако АД, официален
Коментари Харесай

Две големи премиери от Honda на MOTO EXPO 2022

22 машини от 2022-ра моделна година показва „ Бултрако АД, формален вносител на марката към този момент от 30 години

Общо 22 нови мотоциклета Honda ще показа Бултрако АД, формален вносител на марката в България, по време на Moto Expo 2022, което стартира на 15 април в зала „ Асикс Арена “ в столицата и продължава пет дни. Компанията е измежду доайените в сектора, една от деветте компании, учредили Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители у нас (ААП) и не без горделивост чества своята 30-годишнина.

Днес Бултрако АД е част от Астреко холдинг, в чието портфолио влизат каските Kabuto и NZI, екипировка и аксесоари за мотоциклетисти Oxford, както и автомобилните и мотоциклетните гуми Bridgestone, Firestone, GoodYear, Dunlop, Fulda и Debica. Горе-споменатите артикули ще откриете, изнесени на специфичен щанд във предверие 2, тъкмо до входа към централната зала на „ Асикс Арена “.

Тази година Honda изцяло обнови мотоциклетната си гама и съвсем няма модел, в който да не са настъпили някакви, въпреки и дребни промени. Абсолютната премиера на щанда на „ Бултрако “ e новият туристически приключенец NT1100, показан преди броени месеци на профилираното ревю в Милано. Моделът е взел „ назаем “ 1100-кубиковото на сърце на именитата Africa с макс. мощ 102 к.с. и предлага по едно и също време комфорт и динамичност. 5-степеното му регулируемо във височина и надолнище ветрово стъкло с горни и долни дефлектори обезпечава отлична аеродинамична успеваемост при високи скорости.

На MOTO EXPO ще забележим и версиите за 2022-ра моделна година на добре познатите ни CRF1100L Africa Twin и CRF1100L Africa Twin Adventure Sports, само че в нови цветови схеми.
Другата премиера на Honda е X-ADV 350, по-малкото братче на аналогичния 750-кубиковия SUV на две колела, станал мотоциклетен бестселър на Honda за 2021 година Новият модел е създаден във фабриката на марката в Атеса в Италия. Той смесва изтънчеността на първокласния скутер със способността да се оправя с даже и най-грубия асфалт и се предлага опакован в авантюристичен жанр.

Обновеният CB500X с усъвършенствано окачване с вилки Showa и по-мощни светодиодни фарове съумя да дойде в България тъкмо за ревюто. Какво е Honda и без своите флагмани - CBR1000RR-R Fireblade и Gold Wing? Ще ги видите още веднъж на щанда на „ Бултрако “. Във всяка от тези машини има по нещо ново за 2022 година

За първи път на родно ревю ще бъдат показани бунтовникът CMX1100 Rebel, цялото все по-голямо семейство Forza (от 125 до 750-кубиковата версия), както и обновените мотоциклети за крос и ендуро - CRF450R, CRF300 RALLY и CRF300 L.

Видими промени има и при скутерите, които също участват на щанда на Honda. С нови цветове са най-продаваният в Европа SH125i и по-големият му другар SH150i.

По традиция всички гости на MOTO EXPO 2022 попълнят анкетна карта, с която след чоп в последния ден на отлаганото към този момент три години поради пандемията събитие ще могат да завоюват и една от многочислените награди. За феновете на Honda тя е истински шише и състезателен сак Dream Collection и алена плажна забрадка с бродирано лого на обичаната марка.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР