22-годишният водопроводчик Дилън Салиби от Сидни, Австралия, покори интернет с

...
22-годишният водопроводчик Дилън Салиби от Сидни, Австралия, покори интернет с
Коментари Харесай

Обикновен водопроводчик пее като Андреа Бочели

22-годишният водопроводчик Дилън Салиби от Сидни, Австралия, покори интернет с невероятното си оперно пеене, макар че през живота си е имал единствено два урока.

Изключителното осъществяване на арията "Nessun Dorma " от операта "Турандот " на Пучини се случва, до момента в който мъжът работи и не подозира, че е записван от своя другар и сътрудник, а по-късно видеото ще бъде оповестено във Фейсбук и ще стане извънредно известно.

Докато Дилън пее, неговият слисан сътрудник възклицава безшумно пред камерата. В края на видеото водопроводчикът с неподозирани гении се усмихва страхливо откакто схваща, че е записван.

Пред английското издание Daily Mail Дилън е обяснил, че се е научил да пее като слушал осъществявания на Андреа Бочели и декларирал, че е малко обезпокоен от интереса към неговата персона след публикуването на осъществяването му в мрежата.

"Посетил съм единствено два урока по пеене преди към три години ", споделя водопроводчикът. "Не пея професионално, единствено за развлечение ".

И прибавя: "Аз просто пея и на хората им харесва. Веднъж пях пред фамилията ми и приятелите и те плакаха и крещяха. Беше ужасно възприятие и преживяване. Оттогава по разнообразни мотиви като рождени дни ме карат да пея, само че аз отхвърлям. "

На въпрос дали би захвърлил сегашната си работа, с цел да промени специалността си, Дилън дава отговор - "Аз съм елементарен водопроводчик, в никакъв случай не съм мислил да се занимавам професионално с пеене ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР