22-годишният иракчанин, задържан за убийството на 35-годишен германски гражданин в

...
22-годишният иракчанин, задържан за убийството на 35-годишен германски гражданин в
Коментари Харесай

Убиецът от Кемниц бил с условна присъда

22-годишният иракчанин, арестуван за убийството на 35-годишен немски жител в Кемниц, има условна присъда поради побой с рискови наранени Според вестник „ Ди Велт “ Юсуф А. Е взел участие в сборичкване в бежански дом и е напръскал съквартирантите си с пикантен спрей. Иракчанинът не е получил бежански статут затова и е изчаквал решение за ориста си.

Побоят е станал предходната година през юли. Съд е постановил двегодишна условна присъда. Полицията също така го е залавяла и с опиати. Той работел във фризьорски салон в Кемниц. Междувременно стана ясно и кой е най-вероятният източник, пуснал заповедта за арест в интернет. Депутатът от „ Алтернатива за Германия “ и някогашен служител на реда Ян Тимке най-вероятно е популяризирал документа по крайнодесните мрежи. Вчера полиция обискира дома му. Изнасянето на правосъдни документи пред иприключване на следствие и започване на развой се санкционират с санкция или затвор до една година.

Премиерът на Саксония Михаел Кречмер се срещна с жители на Кемниц през вчерашния ден. Според болшинството от тях по времето на Германска демократична република не е имало проблеми с чужденци, нито с крайнодесни. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР