22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил доброволно за даване

...
22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил доброволно за даване
Коментари Харесай

Нгуен даде обяснение за побоя над Илия

22-годишният футболист Радостин Нгуен се е явил непринудено за предоставяне на пояснения в столичното 5-то районно ръководство на полицията, оповестиха за Дарик от полицията. Младежът бил дружно с майка си. Той бе търсен за побой над 17-годишен възпитаник пред заведение в Бургас. Освен своя роман за случилото се в ранните часове на 11 февруари пред бургаската дискотека, той е дал в полицията и адрес, на който да бъде открит, в случай че това се изисква от почналото следствие.

Радостин беше търсен от полицията откакто атакува и рани тежко 17-годишния възпитаник Илия Стоянов от бургаската гимназия по туризъм. Случката се разиграла пред една от бургаските нощни заведения. Момчето е било повалено на земята след три удара в лицето. Още на идващия ден, дружно с татко си, е подал тъжба за нападението в полицията. Към нея е приложено и здравно удостоверение. От Министерство на вътрешните работи реагирали с образуването на произвеждане за лека телесна щета. Към оня миг, Илия е бил в устойчиво положение, с леки болки в носа.

Няколко дни по-късно обаче положение му се влошило внезапно. Това докара и до промени в следствието, осведоми представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева. "Към момента се води досъдебно произвеждане не за лека, а за междинна телесна щета ", сподели тя. Все още не е ясно дали Радостин Нгуен ще бъде арестуван за осъщественото нахлуване. "Това би трябвало да го каже прокуратурата ", съобщи Цветелина Рандева.

Междувременно стана ясно, че на Илия му следва втора интервенция. Той към момента се намира в изкуствена кома в УМБАЛ - Бургас. Момчето би трябвало да бъде изведено от това положение до няколко дни, осведомиха лекари от лечебницата. Според тях, към този миг кръвният център в Бургас разполага с задоволително кръв. Ако количествата намалеят и се наложи ново преливане, ще бъде проведена нова акция за намирането на кръводарители.

Само за ден над 50 души в Бургас подариха кръв за потърпевшия Илия, защото той загуби доста кръв след получени затруднения от ударите на Радостин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР